Digitalisering WEAS orderstatus en -historie

Publication date 28 juni 2019

Informatie is de sleutel voor het besturen van uw bedrijf. Steeds verdergaande digitalisering helpt om de bedrijfsprocessen nog efficiënter te maken. Vandaar dat KPN Wholesale hard werkt aan het verbeteren van klantportalen. Zo hebben we in TIE, het orderportaal voor WEAS, vanaf heden de mogelijkheid beschikbaar om real-time op de hoogte te blijven van de orderstatus en -historie van uw nieuwe WEAS aansluitingen.


Met WEAS EUA Order Trail heeft u altijd de beschikking over de laatste en up-to-date statusinformatie zoals die bij ons bekend is. Hierdoor hoeft u niet meer te wachten op het periodiek updaten van overzichten, hoeft u niet meer op meerdere plaatsen in te loggen, hoeft u geen rapporten meer te downloaden of contact te hebben met KPN.

De reeds bestaande notificatie e-mails worden verder verrijkt met de laatste update informatie in de notificatie e-mail en met de mogelijkheid notifier berichten opnieuw te versturen, desgewenst met een andere ontvanger.

Meer informatie kunt u vinden in het document “Manual WEAS EUA Ordertrail”. Dit document staat op de Wholesale website, productpagina WEAS bij Gebruikershandleidingen.