Introductie Online Appointment ook bij WBA/VULA NLS1 Test en Label orders

Publication date 30 oktober 2020

KPN Wholesale gaat Online Appointment ook inzetten bij WBA/VULA NLS1 Test en Label orders. Deze manier van klantafspraken maken kennen we al in het serviceproces en gaat nu ook in het leveringsproces ingezet worden. Op dit moment wordt er in geval van een NLS1 Test en Label order nog een telefonische afspraak gemaakt met de eindklant voor een bezoek aan de eindgebruikerslocatie om de test en label opdracht te kunnen uitvoeren. Met maximaal drie belpogingen op verschillende dagdelen probeert KPN nu in contact te komen met de opgegeven contactpersoon.

In de nieuwe situatie krijgt de opgegeven contactpersoon een email en/of een SMS met daarin een link waarmee de eindklant zelf online een afspraak kan maken op een tijdstip dat het beste past. Hiermee zullen er meer T&L orders succesvol kunnen worden afgehandeld. Tevens ontvangt de klant na 24 uur en 48 uur een herinnering wanneer er nog geen gebruik gemaakt is van de mogelijkheid een afspraak te maken. Als laatste zal na drie dagen KPN telefonisch contact proberen op te nemen om toch tot een afspraak te komen met de eindklant.

Voor verdere details verwijzen wij naar de WBA release notes.

Aangezien Online Appointment in het serviceproces al loopt, vertrouwen wij op uw akkoord met een snelle inzet in het leveringsproces, namelijk per 1 december 2020. Als u bezwaar heeft tegen deze verkorte aankondigingstermijn, dan verneemt KPN Wholesale dit graag uiterlijk 12 november 2020. Als KPN Wholesale geen bezwaar ontvangt dan wordt Online Appointment in het leveringsproces per 1 december 2020 voor alle afnemers van WBA/VULA ingevoerd. Als KPN bezwaar ontvangt dan wordt de invoering uitgesteld tot 2 januari 2020. We zullen u daarover uitsluitsel geven in de nieuwsbrief van KPN Wholesale van 13 november a.s.