Nieuwe MijnKPN Wholesale klant portal

Publication date 17 april 2020

Informatie is de sleutel voor het besturen van uw bedrijf. Digitalisering van informatie helpt om de bedrijfsprocessen nog efficiënter te maken. Vandaar dat KPN Wholesale inzet op het – daar waar mogelijk - digitaliseren van klantinteracties. Hiermee maken we het voor onze klanten eenvoudiger om op een efficiënte manier zaken met ons te blijven doen.

Momenteel kunt u gebruik maken van zes verschillende Wholesale portals, ieder met een eigen url en beveiliging. In de nabije toekomst willen wij dit terugbrengen naar één portal. Om hiervoor een goede basis te realiseren hebben wij nu als eerste de MijnKPN Wholesale klant portal volledig vernieuwd.

De nieuwe klant portal biedt toegang tot uw facturen en rapportages. Daarnaast kunnen de generieke verstoringen in ons netwerk en de status daarvan worden geraadpleegd. Nieuw is het menu-item ‘Documenten’ waarin u alle informatie kunt vinden van de producten die u via KPN Wholesale afneemt. Voor meer informatie zie de handleiding ‘Manual for MyKPN Wholesale portal'.

Begin 2020 is gestart met de migratie van onze klanten naar de nieuwe portal. Naar verwachting zal deze migratie eind april zijn afgerond. Dit betekent dat de oude portal per 1 mei 2020 niet meer beschikbaar is voor het opvragen van rapportages, facturen en documenten.

Het ontwikkelen van een nieuw WEBFORM voor het bestellen van onder andere DWDM en Dark Fiber is de volgende stap in de vernieuwing van het klant portal. Zodra meer bekend is over de planning zullen we u hierover informeren.

Inmiddels zijn alle Administrators van onze klanten geïnformeerd over de wijze waarop zij, voor de eigen medewerkers, de toegang kunnen regelen tot de MijnKPN Wholesale portal. Mocht uw Administrator geen bericht hebben ontvangen of u weet niet wie uw Administrator is, dan kunt u een e-mail sturen naar Wholesale Authorizations. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw Service Level Manager.

Manual My KPN Wholesale portal v 2.4