Aankondiging nieuwe VULA en WBA ZM/CM-tarieven per 1 januari 2018

Publication date 20 oktober 2017

De maandtarieven voor VULA verbindingen wijzigen per 1 januari 2018 conform artikel 1.7 van het Amendement op de Raamovereenkomst inzake Wholesale Broadband Access inzake Virtual Unbundled Local Access. De inflatiecorrectie voor VULA wordt toegepast op de vergoeding per in dienst gestelde VULA Verbinding per maand zoals bedoeld in artikel 1.2 onder d) van het Amendement.

Ook de ongereguleerde tariefelementen van WBA ZM/CM worden per 1 januari 2018 verhoogd met een inflatiecorrectie. De inflatiecorrectie wordt toegepast op de maandtarieven voor alle Network Access Line types, Access PVC/VLANs en Service Levels. De tarieven van genoemde diensten worden eveneens verhoogd met de CBS september jaarmutatie (CPI). De CBS september jaarmutatie is de verandering ten opzichte van de maand september van het voorgaande jaar en bedraagt dit jaar 1,5%. Naast de verhoging met de inflatiecorrectie worden de maandelijkse tarieven voor VULA verbindingen conform artikel 1.8 van het Amendement verhoogd met € 0,33 vanwege de toegenomen gemiddelde beschikbare bandbreedte.

Op de website van KPN Wholesale vindt u vanaf 31 oktober aanstaande de tarieven van VULA en WBA ZM/CM die vanaf 1 januari 2018 zullen gelden.