Infrabeschikbaarheidsdesk WBA en WEAS

Publication date 19 mei 2017

Bij het aanvragen van een nieuwe dienst is het soms onduidelijk of er op een adres een koperaansluiting aanwezig is en waar precies. Bijvoorbeeld bij nieuwbouw, appartementencomplexen, bedrijfsverzamelpanden, verzorgingstehuizen, hoekpanden, huisnummertoevoegingen of adreswijzigingen. Met ingang van 12 juni 2017 biedt de Infrabeschikbaarheidsdesk van KPN de mogelijkheid om dergelijke onduidelijkheden weg te nemen indien de bestaande informatieproducten geen of onduidelijke informatie geven, terwijl het adres wel opgenomen is in de Basisregistraties Adressen en Gebouwen. Zodoende kan het aantal clean orders worden verhoogd.

Als u WBA of WEAS afneemt en als u gebruik wilt maken van de Infrabeschikbaarheidsdesk, dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

Aankondigingstermijn

KPN Wholesale wil de Infrabeschikbaarheidsdesk per 12 juni 2017 introduceren voor WBA en WEAS. Echter deze aanpassing vereist een aankondigingstermijn van 2 maanden. Als u bezwaar heeft tegen deze verkorte aankondigingstermijn, dan verneemt KPN Wholesale dit graag uiterlijk 26 mei a.s.. Als KPN Wholesale geen bezwaar ontvangt dan kunt u met ingang van 12 juni 2017 gebruikmaken van de Infrabeschikbaarheidsdesk. Als KPN bezwaar ontvang dan gaat dit pas in op 20 juli 2017. We zullen daarover uitsluitsel geven in de nieuwsbrief van Wholesale van 2 juni a.s.