Nieuw: bundel MDF-lijnen op hetzelfde moment geleverd

Publication date 11 maart 2011

Efficiënt: Alle lijnen op hetzelfde moment geleverd

Als u meerdere lijnen op hetzelfde adres inlegt, horen die vaak bij elkaar. Met ingang van 1 april 2011 zorgen wij ervoor dat we zo'n verzameling van meerdere individuele MDF-lijnen op één ISRA-punt als één bundel afleveren. De dienst "MDF efficiënt opleveren op één ISRA" zorgt ervoor, dat de oplevering van meerdere NLS-diensten op één ISRA-punt gelijktijdig plaatsvindt.

U kunt de dienst 'MDF efficiënt opleveren op één ISRA" afroepen in combinatie met de bestelling van twee of meer NLS1 (met testen en labelen), NLS2 en NLS3-orders op hetzelfde ISRA-punt.

En u bent ook nog voordeliger uit

Als u een bundel inlegt, geeft u bij iedere lijn aan dat die bedoeld is voor gebruik in een bundel. Mocht er bij de uitvoering laswerk bij komen kijken, dan wordt daarvoor maar één keer het laswerktarief aangerekend, ongeacht het aantal lijnen in deze levering waarvoor laswerk noodzakelijk is.

Bij een dergelijke bestelling wordt de order met het meeste laswerk (NLS2 of NLS3) bevestigd en gefactureerd. Alle overige orders worden als NLS1 bevestigd en gefactureerd, ongeacht of daarbij ook nog orders met laswerk zijn.

De dienstbeschrijving en het amendement op het contract treft u op de website aan.