Update verbeteringen leveringen WBA-glasvezel

Publication date 4 november 2016

In de nieuwsbrief van 7 oktober jl. heeft KPN Wholesale verbeteringen voor de leveringskwaliteit van WBA CM en ZM op FttH aangekondigd per 8 december 2016 en verbeteringen in de glasleverstraat per 18/19 november 2016. Door onvoorziene omstandigheden zijn de testen voor de implementatie niet afgerond. Bestaande DSLAM’s kunnen we daarom niet overzetten van de oude naar de nieuwe situatie. Om de kwaliteit van de dienstverlening te blijven waarborgen, stellen we beide verbeteringen geheel respectievelijk gedeeltelijk uit naar het eerste kwartaal van 2017.

Wat verbetert er op dit moment wel?

KPN Wholesale activeert wel een drietal nieuwe DSLAM-locaties om op beperkte schaal live te gaan met de nieuwe leverstraat. U kunt orders plaatsen, zoals u gewend bent. Onze systemen selecteren automatisch de juiste leverstraat. De exacte details omtrent de nieuwe locaties ontvangt u via de WBA Release Notes.

Een specifieke datum voor de livegang van de overige verbeteringen communiceren we op een later tijdstip.

In verband hiermee vervalt Annex 3 van WBA, versie 3.14, per heden. In plaats daarvan vindt u Annex 3 van WBA, versie 3.15, op onze website met de aanpassingen.