WEAS MEERUITGLAS-actie

Publication date 26 augustus 2016

Aansluitend op de WEAS SNELGLAS-actie verlengt KPN Wholesale de mogelijkheid om bestaande glasvezelaansluitingen aantrekkelijk te upgraden in de WEAS MEERUITGLAS-actie. Dit actieaanbod geldt speciaal voor bestaande glasvezelaansluitingen in A-, B-, C- en O-tariefgebieden. De WEAS MEERUITGLAS-actie loopt van 1 september 2016 tot en met 31 december 2016.

Met deze actie kunt u tegen hetzelfde tarief bijvoorbeeld een bestaande 50 Mbit/s glasvezelaansluiting upgraden naar 100 Mbit/s. Of bijvoorbeeld een bestaande 10 Mbit/s glasvezelaansluiting tegen geringe meerkosten naar 50 Mbit/s uitbreiden. Daarmee blijft het gebruik van het KPN-glasvezelnetwerk aantrekkelijk, ook als u al klant bent. Glasvezel is van nature geschikt voor hoge down- en uploadsnelheden.

Meer details over de WEAS MEERUITGLAS-actie

Het tariefvoordeel geldt bij een upgrade naar 50 of 100 Mbit/s in combinatie met een contractverlenging van 3 jaar. U betaalt voor een 50 Mbit/s EVC dan slechts het tarief van een 20 Mbit/s EVC en voor een 100 Mbit/s EVC het tarief van een 50 Mbit/s EVC. De actie start op 1 september 2016 en loopt tot en met 31 december 2016 en geldt voor al uw upgrades die u in deze periode doet en die voldoen aan onze actievoorwaarden. U vindt het MEERUITGLAS-actie-aanbod en de MEERUITGLAS-actievoorwaarden in de actiefolder op onze website op de productpagina van WEAS.

Uw orders kunt u inleggen via het WEAS-ordersysteem.