100 procent ethernet dekking eind eerste kwartaal 2012

Publicatie datum 21 oktober 2011

WBA Ethernet biedt de consument voordelen. Denk hierbij aan het aantrekkelijke tariefsvoordeel en de snelle ontwikkelingen op WBA Ethernet: zo is op 4 miljoen adressen al VDSL beschikbaar en dit groeit aanhoudend. De downloadsnelheid van VDSL stijgt per 24 november van 40 naar 50 Mbps en neemt u deel aan de pilot VDSL Dubbel dan kunt u de consument snelheden bieden tot 80 Mbps. De mogelijkheid van HD Televisie in een Triple Play pakket betekent gedegen concurrentie voor de kabelbedrijven.

Ook de zakelijke klanten profiteren van deze voordelen bij WBA ZM Ethernet. Hier brengt deze toekomstvaste verbinding een tariefvoordeel tot wel 70%. En vanaf 1 november kunt u ook uw SDSL-verbinding migreren naar Ethernet.

Als u nu een Migratieovereenkomst ATM-Ethernet afsluit, profiteert u van een korting op de ATM WAPs. De migratie van de diensten op de ATM gebaseerde technologie naar de diensten via Ethernet vindt plaats in het transportnet. Hierdoor is er geen modemwissel nodig. Wilt u nog profiteren van deze korting? Vraag dan de Migratieovereenkomst op bij uw accountmanager.

De locaties die in 2012 gerealiseerd worden, komen in een aparte lijst op de besloten omgeving van onze website.