Aankondiging BSW-upgrade voor WBA

Publicatie datum 10 juli 2015

KPN Wholesale is van plan om een upgrade van de applicatie Broadband Service Web (BSW), die gebruikt wordt voor de WBA-dienstverlening, uit te voeren in december 2015. Dit brengt ook wijzigingen mee aan de gebruikerszijde, dus bij u als afnemer van WBA. Om de overgang soepel en zonder onderbrekingen in de dienstverlening te kunnen laten verlopen, brengen we dit tijdig bij u onder de aandacht en vragen we uw medewerking.

Broadband Service Web (BSW)

Broadband Service Web (BSW) voor WBA is een applicatie voor het indienen van storingstickets en het analyseren van WBA-verbindingen. Na de upgrade bieden we alle bestaande functionaliteiten aan op vernieuwde technologie. Tevens stellen we enkele functionaliteiten, zoals Netwerk Information Products (NIF), die momenteel alleen op de Web Gui beschikbaar zijn, open op de B2B-interface. Ook lossen we een aantal operationele beperkingen in de huidige applicatie op. De applicatie is hierna klaar voor toekomstig gebruik.

Contactgegevens van uw IT-functionaris?

We ontvangen graag de contactgegevens van de IT-functionaris binnen uw organisatie met wie we deze upgrade kunnen afstemmen. U kunt dit doorgeven aan uw service level manager bij KPN Wholesale. Eind augustus 2015 nemen we dan contact op met uw IT-functionaris.

Meer informatie over de specifieke aandachtspunten vindt u in de WBA Release Notes van vrijdag 17 juli aanstaande.