Aanpassing SDF Backhaul

Publicatie datum 16 juni 2015

KPN Wholesale wijzigt de dienstbeschrijving voor SDF backhaul waardoor het mogelijk wordt dat KPN op trajecten met onvoldoende voorraad aan vrije glasvezels een SDF backhaul met één vezel aanbiedt in plaats van een vezelpaar. Het tarief van deze mogelijkheid is gelijk aan het tarief van een vezelpaar. De wijziging gaat bij voorkeur in op 26 juni 2015.

Bent u geïnteresseerd in het aanbod voor SDF Backhaul? Kijkt u dan op onze website voor de tarieflijst SDF Backhaul en de dienstbeschrijving Dark Fiber Backhaul of neemt u gerust contact op met uw accountmanager.

Aankondigingstermijn

KPN Wholesale wil de uitbreiding introduceren per 26 juni 2015. KPN Wholesale dient aanpassingen aan de dienstverlening voor SDF Backhaul echter 2 maanden van tevoren aan te kondigen. Als u bezwaar hebt tegen deze verkorte aankondigingstermijn dan verneemt KPN Wholesale dit graag uiterlijk 22 juni 2015. Als KPN Wholesale geen bezwaar van belanghebbenden ontvangt dan kunt u als afnemer van SDF vanaf 26 juni 2015 gebruikmaken van de nieuwe mogelijkheid. Als KPN Wholesale bezwaar ontvangt dan kunt u de nieuwe dienstverlening pas vanaf 17 augustus 2015 gebruiken.