Actie verlaging eenmalige tarieven voor zakelijke glasdiensten

Publicatie datum 10 september 2010

Tot 31 december 2010 kunt u profiteren van speciale actietarieven voor de eenmalige vergoedingen bij de zakelijke glasdienst WEAS.

1. Bestel WEAS verbindingen op Nearnet locaties voor lagere Onnet prijzen

In de actieperiode kunt u op bedrijfsvestigingen waar normaal gesproken het Nearnet tarief geldt, WEAS verbindingen tegen Onnet-tarief bestellen. Dit komt neer op een besparing van €850 tot €1.250 per bestelde lijn. Bovendien weet u direct wat de prijs is voor al deze 400.000 adressen in de Nearnet- en Onnetlijst. Dit is meer dan de helft van alle bedrijfslocaties in Nederland met meer dan 5 werknemers. Bovendien staat de prijs op deze locaties vast waardoor u direct een 'firm quote' aan uw klant kunt uitbrengen. Op onze website vindt u de Nearnet- en Onnetlijst met de adressen zonder kunstwerk voorbehoud.

2. Lagere eenmalige vergoeding voor ODF Access en Dark Fibers
In de Nearnet- en Onnetlijst is een lijst toegevoegd met 2.400 adressen waar het Onnet-tarief geldt. Op deze locaties is een aansluitpunt voor glasvezel aanwezig, waardoor het voor u interessant is om deze locaties op basis van glasvezel aan te sluiten op uw eigen netwerk. Bestelt u tijdens de actieperiode op deze adressen ODF Access of Dark Fibers, dan profiteert u van een korting van 500 euro op de eenmalige vergoeding.