Actiekortingen zakelijke glasdiensten verlengd

Publicatie datum 5 november 2010

In september introduceerden we een aantal speciale actiekortingen voor zakelijke glasdiensten. U kunt hier de komende maanden van blijven profiteren, want we verlengen deze acties.

WEAS Nearnet- aansluitingen voor Onnet tarief
Zo kunt u op adressen waar normaal gesproken het Nearnet tarief geldt, tot 30 juni 2011 WEAS-verbindingen tegen Onnet-tarief bestellen. Dit komt neer op een besparing van €850 tot €1.250 per bestelde lijn. Hierdoor kunt u bovendien op basis van de Nearnet-lijst op onze website en op basis van onze prijslijst direct firm quotes uitbrengen aan uw klanten.

Verlaging eenmalige vergoeding Offnet-locaties
Ook het actietarief voor WEAS, SDH ILL, DWDM ILL en Dark Fibers op Offnet-locaties wordt tot 31 januari 2011 verlengd. Voor klantlocaties die ver van KPN's glasnetwerk zijn gelegen geldt nu een lager eenmalig tarief. Indien u de afgelopen maanden een offerte heeft ontvangen met een hoge eenmalige vergoeding dan kunt u een nieuwe offerte aanvragen om te zien of deze tariefsverlaging voordeel voor u biedt.

Verlaging eenmalige vergoeding ODF Access en Dark Fibers
Voor klanten die Onnet- locaties graag op basis van glas willen aansluiten op hun eigen netwerk wordt de eenmalige vergoeding voor ODF Access en Dark Fibers tot 30 juni 2011 verlaagd met € 500.