Actietarief DWDM Backhaul en DWDM Trunk

Publicatie datum 10 juli 2015

Het groeiende dataverbruik stelt steeds hogere eisen aan uw netwerk. KPN Wholesale biedt met DWDM Backhaul en DWDM Trunk een kwalitatief hoogwaardige dienst. Daarbij kunt u van 10 juli 2015 tot en met 30 november 2015 profiteren van een actietarief waarbij we nationale verbindingen aanbieden tegen regionaal tarief. Uw maandelijkse tarief kan hierdoor tot 20% lager worden en dat geldt voor de looptijd van het contract. In combinatie met een contract van 5 jaar kan uw voordeel verder oplopen door nog eens een termijnkorting van 15%. De actie geldt voor nieuw af te sluiten verbindingen.

DWDM Backhaul en DWDM Trunk tussen twee netwerkknooppunten

Met DWDM Backhaul en DWDM Trunk biedt KPN Wholesale een grote en gegarandeerde bandbreedte tussen netwerkknooppunten zoals twee datacenters of tussen een KPN-centrale en een datacenter. KPN biedt daarnaast ook DWDM ILL aan tussen een klantlocatie en een netwerkknooppunt. Het actietarief geldt uitsluitend voor DWDM Backhaul en DWDM Trunk.

DWDM voor grote en gegarandeerde bandbreedte

Met de diensten DWDM Backhaul en DWDM Trunk verzorgt KPN Wholesale optisch transport voor grote bandbreedte zoals 1 Gbit/s Ethernet en 10 Gbit/s Ethernet. Daarbij profiteert u van de uitstekende technische kenmerken, zoals gegarandeerde bandbreedte, lage delay en jitter, en geen bit- fouten. Hierdoor kunt u locaties waar u wholesale toegangsdiensten van KPN afneemt zorgeloos aansluiten op uw netwerk en netwerkknooppunten binnen uw netwerk met elkaar verbinden. KPN Wholesale biedt DWDM Backhaul en DWDM Trunk op veel locaties in Nederlanden in meerdere varianten aan, waarbij u ook kunt kiezen voor een optie met een zeer hoge beschikbaarheid van 99,99% en hoger.

DWDM-tarieven

De afgelopen maanden heeft KPN Wholesale meerdere (tariefs)aankondigingen gedaan in de nieuwsbrief voor DWDM. We zetten ze voor u op een rij:

  • Vanaf 10 juli 2015 een actietarief voor DWDM Backhaul en DWDM Trunk.
  • Op 1 juli 2015 zijn de nieuwe tarieven ingegaan voor DWDM ILL, DWDM Backhaul en DWDM Trunk. Hierbij zijn de DWDM-tarieven tot 12% verlaagd.
  • Introductie DWDM ILL 2x 1Gbit/s per 31 juli 2015: tegen een sterk gereduceerd tarief kunt u een tweede 1 Gb Ethernetverbinding afnemen. Dit aanbod geldt voor alle varianten en voor DWDM ILL, DWDM Backhaul en DWDM Trunk.

Bent u geïnteresseerd in het aanbod voor DWDM Backhaul of DWDM Trunk? Kijkt u dan op onze website bij DWDM of vraag een offerte aan via ons Webform. U kunt uiteraard ook contact opnemen met uw accountmanager.