Actualisering koperaanbod WBA en WEAS NLS type 3

Publicatie datum 4 september 2015

KPN Wholesale wijzigt in lijn met de MDF/SDF-aanpassingen zijn aanbod bij orders voor WBA- en WEAS-koper in combinatie met een NLS type 3 per 5 november 2015. Door de situatie van deze tijd actualiseren we de graafafstanden voor koperverbindingen en de bijbehorende prijzen. De levering van een WBA- of WEAS-aansluiting over koper met NLS type 3 order, is op dit moment gelimiteerd tot een graafafstand van maximaal 120 meter. Per 5 november verandert dit en brengen we de afstand terug tot maximaal 25 meter. Aansluitingen waarbij een NLS type 3 order nodig is met een graafafstand van meer dan 25 meter, leveren we tegen meerprijs die afhankelijk is van de graafafstand.

Voor WBA-orders met een NLS type 3 en een graafafstand van meer dan 25 meter, dient u zelf een netwerkaansluiting aan te vragen via het Infra Portal proces op de internetportal van VolkerWessels, een uitvoerende partner van KPN (zie hiervoor de wijzigingen en beschrijvingen van de MDF/SDF- dienst).

Voor WEAS-orders met een NLS type 3 en een graafafstand van meer dan 25 meter hoeft u niet uit te wijken naar de internetportal van VolkerWessels. De WEAS Postcode Tool geeft u direct een juiste offerte voor uw aanvraag ook in geval van een NLS type 3-aansluiting van meer dan 25 meter. De meerprijs als gevolg van de extra afstand zal volgens planning nog dit jaar aan de WEAS Postcode Tool worden toegevoegd.

Het aanbod en de prijslijst van het Infra Portal proces vindt u in de loop van de dag op onze website op de productpagina van WBA. Op de productpagina van WEAS vindt u in de loop van de dag het gewijzigde standaard NLS type 3-aanbod.