Capaciteit WEAS WAP-poort vergroot

Publicatie datum 15 mei 2015

KPN Wholesale vergoot de WEAS WAP-poort capaciteit met ingang van 16 juli 2015, waardoor u aanzienlijk meer verkeer via uw WEAS WAP-poort kunt afwikkelen. 4 Maal zoveel Premium EVC-verkeer en 40 maal zoveel Lite EVC-verkeer. U heeft minder WAP-poorten en minder WAP-backhaul capaciteit nodig voor uw interconnectie met KPN, waardoor u flink kunt besparen op interconnectiekosten.

De gedeelde capaciteit, oftewel overboeking, van premium EVC's geldt alleen op de WAP-poort en niet in het netwerk van KPN. De premium EVC's in het netwerk van KPN zijn niet overgeboekt. Ze worden met voorrang door het netwerk gerouteerd en hebben een gegarandeerde throughput, zoals u van ons gewend bent. Premium EVC's blijven de beste oplossing voor het afhandelen van uw zakelijke verkeer met prioriteit. Vanaf 16 juli 2015 bepaalt u zelf of u de WAP-poort wil overboeken door meer of minder EVC-verkeer via uw WAP-poort te verwerken. U bent daar geheel vrij en flexibel in. Als u niet wilt overboeken, dan dient u dit zelf bij te houden. Via het WEAS-bestelsysteem informeren we u zodra u de maximale overboeking op de WAP-poort heeft bereikt.

Meer informatie vindt u in de WEAS-dienstbeschrijving op onze website. U kunt uiteraard ook contact opnemen met uw accountmanager of service level manager.