Dekking WEAS Koper neemt toe

Publicatie datum 7 oktober 2011

De dekking van de dienst WEAS koper blijft toenemen. Deze maand is WEAS koper beschikbaar gesteld via 515 Central Office-locaties. Daarmee realiseert KPN een marktdekking van ruim 72 procent van alle zakelijke vestigingen met één werknemer of meer in Nederland, oftewel 900.000 zakelijke vestigingen. Hier kunt u met WEAS Koper point to point verbindingen met premium kwaliteit en symmetrische bandbreedtes tot maximaal 20Mbit/s aanbieden.

Met WEAS Koper kunt u transparant Premium Ethernet-connectivity bieden aan uw klanten. De snelheid is maximaal 20 Mbit/s symmetrisch, afhankelijk van de afstand tot het Central Office. WEAS Koper maakt gebruik van meerdere koperparen en de E.SHDSL-techniek. Daarmee kunnen afstanden van ruim zes kilometer worden overbrugd. Hiermee is WEAS Koper bij uitstek de oplossing voor klantlocaties waar glasvezel off-net is en daarmee de investering voor de eindgebruiker nog te hoog kan zijn.

Voor beschikbare WEAS Koper-locaties kunt u gebruikmaken van de postcodetool op onze website. Deze bevat naast gegevens over WEAS Koper, ook informatie over WEAS Glas. Ook ziet u in één oogopslag het tarief, de maximaal leverbare snelheid en de maximale capaciteit op een adres. Om de beschikbaarheid van WEAS op meerdere adressen in één keer te checken kunt u ook een 'bulkcheck' uitvoeren.