Doe mee met de pilot VDSL Pair Bonding

Publicatie datum 15 juli 2011

Door middel van Pair Bonding kunt u een deel van uw zakelijke en consumenten klanten die (kunnen) beschikken over VDSL straks met MDF of WBA een bijna twee keer zo hoge bandbreedte bieden.

Begin december 2011 starten we samen met een aantal van onze Wholesale partners een pilot VDSL Pair Bonding. In deze pilot worden met name het leverproces en de klantervaring getest.

Wilt u meedoen met deze pilot? Stuur dan voor 1 augustus 2011 een adressenlijst (postcode-huisnummer-toevoeging) van potentieel deelnemende eindklanten naar uw accountmanager. Begin september zullen we op basis van o.a. geografische beschikbaarheid de definitieve deelnemers voor de pilot bekend maken. In september is het ook nog mogelijk extra adressen op te geven. Er zijn voor de pilot een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De kosten voor de pilot zijn nog niet bekend. Zodra bekend wordt gemaakt of u kunt deelnemen aan de pilot en wat de kosten voor deelname zijn, zullen we dit samen met u bespreken. U kunt op dat moment eventueel alsnog besluiten niet aan de pilot deel te nemen.

Aan de pilot kunnen alleen eindklanten meedoen die al over VDSL beschikken of kunnen beschikken. Ook dient op hun locatie een tweede aderpaar vrij beschikbaar te zijn. U dient zelf ten behoeve van de  pilot een geschikte Pair Bonding RG te selecteren. En ook wordt van u extra ondersteuning / support verwacht richting de eindklanten om bijvoorbeeld klantervaringen te toetsen. De pilotovereenkomst met de pilotvoorwaarden wordt naar verwachting eind augustus gepubliceerd.