DWDM ILL-aanbod met contracttermijn van 5 jaar in Postcode Tool

Publicatie datum 29 januari 2016

Het DWDM ILL-aanbod met contracttermijn van 5 jaar en termijnkorting van 15% vindt u vanaf heden ook in de Postcode Tool. Voor de verbinding van klantlocaties in Nederland kunt u nu de mogelijkheden met een tariefindicatie voor WEAS, WBA en DWDM ILL bekijken. Daarnaast kunt u direct doorklikken naar ons Webform voor het aanvragen van een offerte.

In onze nieuwsbrief van 2 oktober 2015 hebben we de aanpassing van het DWDM ILL-aanbod met een contracttermijn van 5 jaar en termijnkorting van 15% aangekondigd. U kon reeds direct profiteren van het aanbod, maar moest de offerte nog handmatig opvragen bij uw accountmanager. Echter met de aanpassing van de Postcode Tool kunt u nu de verschillende keuzeopties van verbindingen vergelijken en direct online bestellen.

Wilt u weten wat het tarief is voor een DWDM ILL-verbinding naar een klantlocatie, dan kunt u gebruikmaken van ons Postcode Tool.

Wilt u meer informatie over het DWDM- aanbod van KPN Wholesale, dan verwijzen we u graag naar de brochure op onze website.

20160129_dwdm_ill-aanbod.pdf