Een jaar langer gebruikmaken van Analoge Vaste Verbindingen

Publicatie datum 7 oktober 2011

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving heeft KPN besloten om de dienstverlening op Analoge Vaste Verbindingen te garanderen tot 1 januari 2013. Dit betekent dat u nog een jaar langer gebruik kunt maken van deze dienst.

Wat betekent dit voor u?                                                                                                  Op 1 januari 2013 wordt de dienstverlening van Analoge Vaste Verbindingen automatisch beĆ«indigd. Vanaf deze datum kunt u geen gebruik meer maken van deze dienst.

Nieuwe tarieven                                                                                                             Aangezien het langer continueren van deze dienstverlening extra kosten met zich meebrengt, zijn wij genoodzaakt de tarieven van Analoge Vaste Verbindingen te verhogen. Via deze link vindt u een overzicht van de huidige en nieuwe tarieven die op 1 januari 2012 ingaan.

Deze wijziging geeft u het recht uw abonnement kosteloos te beƫindigen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruikmaken, dan kunt u uw schriftelijke opzegging sturen naar ons e-mailadres: salessuppportkw@kpn.com. Graag onder vermelding van 'Opzegging Nationale Vaste Verbindingen'.

Persoonlijk en deskundig advies                                                                               Door het moderniseren van onze netwerken en de daarop aangeboden diensten, zijn er diverse alternatieven mogelijk. Om alle mogelijkheden die voor uw situatie beschikbaar zijn met u door te spreken, kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken met uw accountmanager van KPN voor een persoonlijk advies.