Geografische beperking DWDM Dual Split vervalt

Publicatie datum 22 augustus 2014

Vanaf 23 oktober 2014 levert KPN Wholesale de DWDM Dual Split-verbindingen zonder de beperking dat de beide Telco PoP's in hetzelfde backbonegebied van KPN moeten liggen. Hiermee kunt u twee geografisch gescheiden DWDM-verbindingen gebruiken van één klantlocatie naar twee verschillende Telco PoP's ongeacht waar in Nederland zich deze bevinden. U kunt bijvoorbeeld een verbinding krijgen tussen de klantlocatie met uw Telco PoP in Amsterdam en een tweede verbinding tussen die klantlocatie en uw Telco PoP in Rotterdam.

Een DWDM Dual Split-verbinding is aantrekkelijk als u een klantlocatie wilt aansluiten op uw netwerk met een zeer hoge beschikbaarheid.

Deze wijziging heeft betrekking op het ongereguleerde deel van het DWDM ILL-aanbod van KPN Wholesale. De gereguleerde DWDM ILL-dienst verandert hierdoor niet en de bestaande DWDM ILL-tarieven blijven van kracht. Meer informatie over het DWDM ILL-aanbod van KPN Wholesale vindt u in de nieuwe dienstbeschrijvingen op onze website. Bent u geïnteresseerd in een DWDM ILL-aanbod van KPN Wholesale? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag een offerte aan.