Herfstactie Vraagbundeling voor Bedrijventerreinen

Publicatie datum 23 september 2011

Wilt u de dienst WEAS, ODF Access of Dark Fiber afnemen op een bedrijventerrein tegen het laagste tarief (O-tarief) maar zijn er nog te weinig bedrijven aangesloten op glasvezel om voor deze lage prijzen in aanmerking te komen? Dan kunt u nu gebruik maken van de Herfstactie Vraagbundeling op Bedrijventerreinen.

KPN biedt u van maandag 26 september tot en met 31 december 2011 de mogelijkheid om voor het actietarief van € 0,00 eenmalige kosten per aansluiting te komen tot 'Vraagbundeling'. Dit aanbod geldt voor nieuwe vraagbundelingsinitiatieven die voor 31 december zijn gestart en de benodigde drempel hebben bereikt. In 4 stappen kunt u Vraagbundeling realiseren:

1. U dient een verzoek in bij KPN Wholesale, met een globale aanduiding van een gebied (bijvoorbeeld een bedrijventerrein in een stad). KPN geeft u dan een indicatieve drempel af van het minimaal aantal orders in het gebied en minimale omzetwaarde. Als u verwacht deze drempel te kunnen halen, dan informeert KPN Wholesale u vervolgens over de definitieve drempel.

2. In de tweede fase brengt u offertes uit met voorbehoud dat de orders worden uitgevoerd mits de drempel in het gebied is gehaald.

3. Zodra de drempel is gehaald, dan volgt de leveringsfase waarin de aansluitingen worden gerealiseerd.

4. Ten slotte volgt de operationele fase waarin het lage tarief (O-tarief) wordt aangeboden voor alle Wholesale klanten dit gebied.