Introductie 50/10 Mbit/s in VULA/WBA-aanbod op koper

Publicatie datum 2 oktober 2015

KPN is volop bezig met de uitrol van straatkasten om de internetsnelheden nog verder te verhogen. KPN Wholesale introduceert per 3 december 2015 in zijn VULA/WBA-aanbod de varianten 50/10 Mbit/s Premium op basis van Point to Multipoint en 50/10 Mbit/s Premium en Lite op basis van Point to Point. Deze hoge down en up bitsnelheden in combinatie met de hoogste netwerkprioriteit en/of in combinatie met Point to Point, zijn bij uitstek geschikt voor zakelijk gebruik.

Het Premium karakter garandeert de hoogste prioriteit in verkeersafhandeling, ook op drukke momenten of bij gedeeltelijke uitval van het netwerk. Met de Point to Point variant kunt u maximale scheiding tussen verschillende verbindingen realiseren en voldoen aan de allerhoogste security eisen vanwege het dedicated karakter. KPN Wholesale verwacht in het eerste kwartaal van 2016 de bestaande 50/5 Mbit/s Best Effort te upgraden naar 50/10 Mbit/s.

In de loop van de dag vindt u een update van VULA WBA annex 2 (technische specificaties) en de betreffende WBA annexen 4 (pricing) op de productpagina van WBA op onze website.