Introductie nieuwe pakketten Wholesale Multiplay

Publicatie datum 21 mei 2010

KPN heeft op 1 april de tv-pakketten van Wholesale Multiplay nog aantrekkelijker gemaakt. Het pluspakket is aangepast, we hebben een HD-pakket en een Sport 1-pakket toegevoegd en stellen een nieuw type settop-box beschikbaar. Hiermee is het verschil tussen de basis- en uitbreidingspakketten, en tevens de keuzemogelijkheid voor uw klanten, vergroot.

Met deze wijzigingen kunt u uw klanten nu ook een HD-pakket en een Sport 1-pakket bieden. Tevens hebben ze de keuze uit twee typen settop-boxen (STB): de bestaande STB met harddisk (high-end) en de nieuwe, goedkopere low-end uitvoering zonder harddisk.

KPN heeft in het basispakket het aanbod van 'Programma gemist' gereduceerd tot een basisaanbod dat beperkt is tot de publieke omroepen (Nederland 1, 2 en 3) en tot de programma's die op de dag zelf en de dag daarvoor zijn uitgezonden. Het pluspakket biedt de uitbreiding op 'Programma gemist' tot tien dagen terug, en niet alleen van de publieke oproepen maar ook van de Nederlandse commerciƫle zenders Veronica, Net5 en SBS6.