Introductie restitutieregeling WBA, WEAS, DWDM, SDH en DF

Publicatie datum 19 december 2014

KPN Wholesale verbetert continu de kwaliteit van zijn dienstverlening, waardoor u blijvend kunt vertrouwen op onze producten en diensten. Met ingang van 1 januari 2015 introduceren we de restitutieregeling voor levering en storingen voor WBA, WEAS, DWDM, SDH en DF. Zo vergoeden we u proactief eventuele boetebedragen bij overschrijding van afgesproken termijnen voor levering en storingsopheffing. U hoeft hier zelf geen verzoek meer voor in te dienen.  

U kunt zelf ook bijdragen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Daarom vragen wij  uw medewerking op het gebied van forecasting, clean tickets en juiste storingsmeldingen. Zodoende kunt u optimaal profiteren van de nieuwe restitutieregeling.

De mogelijkheden en voorwaarden van de restitutieregeling staan beschreven in de nieuwe dienstbeschrijvingen van de betreffende diensten. Deze vindt u op onze website:

  • WBA
  • WEAS
  • DWDM ILL
  • DWDM Backhaul
  • SDH ILL
  • Dark Fiber ILL
  • Dark Fiber Backhaul

Door de verbeterde voorwaarden van onze zakelijke dienstverlenging profiteert u nog meer van onze betrouwbare dienstverlening en garantieregelingen. Uw accountmanager of service level manager informeert u nader over wat de nieuwe restitutieregeling voor u betekent.

Aankondigingstermijn

Conform de toezegging aan de Industry Group RA HK-WBT/HL, wil KPN Wholesale de nieuwe restitutieregeling introduceren per 1 januari 2015, zodat u daar zo snel mogelijk van kunt profiteren. KPN Wholesale dient aanpassingen aan de HK-WBT/HL dienstverlening echter 2 maanden van tevoren aan te kondigen. Als u bezwaar hebt tegen deze verkorte aankondigingstermijn dan verneemt KPN Wholesale dit graag uiterlijk 12 januari 2015. Als KPN Wholesale geen bezwaar ontvangt dan zullen wij de regeling met ingang van 1 januari 2015 gaan uitvoeren. Als KPN Wholesale bezwaar ontvangt dan geschiedt de uitvoering pas vanaf 1 maart 2015.