Introductie WBA Doe-Het-Zelfmonteursproces

Publicatie datum 29 mei 2015

KPN Wholesale introduceert voor WBA op koper het Doe-Het-Zelfmonteursproces. Bij voorkeur al per 1 juli 2015. Hiermee kunt u veelvoorkomende werkzaamheden in het bovengrondse passieve infrastructuurdomein van het kopernetwerk zelf uitvoeren in het WBA-domein. U bent hiermee zelf in staat uw klant nog sneller en effectiever te bedienen door het combineren van handelingen in het infra- en klantdomein. U kunt uw dienstverlening zo persoonlijk bepalen.

Het proces is afgeleid van het MDF Access Doe-Het-Zelfmonteursproces.

De tarieven voor leveringen van WBA-verbindingen waarbij gebruik wordt gemaakt van het WBA Doe‑het‑zelfmonteursproces zijn bepaald door het één‑op‑één in mindering brengen van de tariefelementen zoals deze gelden voor het reeds bestaande MDF Doe-Het-Zelfmonteursproces op de tarieven voor de reguliere leveringen.

U vindt het aanbod en de tarieflijsten in de loop van de dag op de productpagina van WBA op onze website.

KPN organiseert op woensdag 10 juni van 13.00 - 15.00 uur op Teleportboulevard 121 in Amsterdam een informatiesessie over dit nieuwe proces. U als klant van KPN Wholesale kunt zich hiervoor ook aanmelden via uw accountmanager.  

Aankondigingstermijn

KPN Wholesale wil het Doe-Het-Zelf-monteursproces op WBA (WBA DHZ) koper introduceren per 1 juli 2015, zodat u daar zo snel mogelijk van kunt profiteren. KPN Wholesale dient aanpassingen aan de dienstverlening voor WBA echter 2 maanden van tevoren aan te kondigen. Als u bezwaar hebt tegen deze verkorte aankondigingstermijn dan verneemt KPN Wholesale dit graag uiterlijk 12 juni 2015. Als KPN Wholesale geen bezwaar ontvangt dan kunt u als afnemer van WBA vanaf 1 juli 2015 gebruikmaken van het WBA DHZ proces. Als KPN Wholesale bezwaar ontvangt dan kunt u het nieuwe proces pas vanaf 1 augustus 2015 gebruiken.