Kortingsactie zakelijke modules WBA

Publicatie datum 4 juni 2010

Profiteer van onze kortingsactie zakelijke modules WBA

KPN wil samen met u de zakelijke eindklanten verleiden over te gaan op uw hoogwaardige breedbanddiensten. Daarom kunt u nog tot 14 mei 2011 profiteren van aantrekkelijke kortingen op een groot deel van ons zakelijke WBA-portfolio. De kortingen kunnen oplopen tot 65 procent en geven misschien net dat extra zetje aan uw zakelijke afnemers om de stap te zetten naar sneller en hoogwaardige diensten.

De kortingsactie loopt tot 14 mei 2011 en is in het bijzonder aantrekkelijk voor onze wholesale klanten met zakelijke eindgebruikers.

De korting geldt voor de maandelijkse transport (PVC) tarieven en 7x24x8 service level. De korting bestaat uit drie onderdelen:

1. een basiskorting (tot 50%) op het maandelijkse tarief;

2. een extra korting (tot 15%) op de bestellingen die gedaan worden in de eerste drie maanden van de actie. Deze is gestart op 15 mei, dus de extra korting geldt nog tot 15 augustus 2010. Maak daarom zo snel mogelijk gebruik van de actie;

3. 7x24x8 service level zonder maandelijkse toeslag van €11,00.
Dat betekent dus een gratis 7x24x8 service tijdens de contractsperiode.

De actietarieven worden gegarandeerd gedurende gekozen contractsduur (1, 2 of 3 jaar).

Voorwaarden
De korting geldt alleen voor de nieuwe WBA verbindingen (vanaf 512k downstream snelheid en tot maximum 1:10 overboeking).

Om deel te nemen aan deze actie is het zaak de brief die u heeft ontvangen over deze actie voor akkoord te ondertekenen en terug te sturen naar uw accountmanager bij KPN Wholesale. Doe dat snel, de actie loopt weliswaar tot 14 mei 2011, maar de extra kortingen geven we tot 15 augustus.

Verdere details over de actie kunt u hier vinden.