KPN sluit overeenkomst met Glasvezel Gemeente

Publicatie datum 3 oktober 2014

KPN heeft een overeenkomst gesloten met Glasvezel Gemeente, een onafhankelijke adviseur voor gemeenten en provincies bij de realisatie van hoogwaardig breedband. Hiermee is het mogelijk via KPN Wholesale glasvezelverbindingen af te nemen van Glasvezel Gemeente op bedrijventerrein Businesspark 27 in Blaricum. De u bekende HKWBT/HL-diensten zullen op dit terrein per 4 december 2014 aangeboden worden tegen het lage O-tarief.

Om deze diensten te kunnen bestellen en afnemen dient het desbetreffende adres te zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk van Glasvezel Gemeente (GG). Als uw klant op dit terrein nog niet is aangesloten op het glasvezelnetwerk van GG, dan dient uw klant  eerst GG om zo'n aansluiting te verzoeken. Pas nadat de aansluiting gereed is gemeld, kunt u een order indienen voor de door u gewenste HKWBT/HL-dienst.

De adressen zijn ook opgenomen in de O-gebiedenlijst op onze website en vindt u bij 'Glas Derden'. Met de dienstverlening via het glasvezelnetwerk van GG breidt KPN haar aanbod verder uit, waardoor we samen werken aan het verbinden van uw klant.