KPN trekt aanbod WBA op FttO in

Publicatie datum 28 december 2012

KPN stopt per 1 januari 2013 met het aanbod van WBA over glas (WBA FttO) op bedrijventerreinen waar het lage O-tarief geldt, omdat er weinig belangstelling voor is. Reeds bestaande verbindingen op basis van WBA FttO blijven vooralsnog bestaan en lopende orders worden nog geleverd.

KPN introduceerde het aanbod WBA op FttO op 2 januari 2012 op 17 bedrijventerreinen waar het zogenaamde O-tarief van toepassing is.

Vanwege de geringe belangstelling zijn de adressen van de betreffende bedrijventerreinen verwijderd van de lijst met O-tarieven op het besloten gedeelte van onze website. Daar vindt u ook de aangepaste tarievenlijst met de tarieven voor WBA over glas op de bedrijventerreinen met O-tarief. Deze tarieven zijn van toepassing op de reeds bestaande verbindingen en de verbindingen van de lopende orders die nog worden opgeleverd. 

Verder is deze wijziging ook verwerkt in de dienstbeschrijving voor WBA op onze website.

Tevens is deze wijziging verwerkt in annex 3 voor WBA op onze website. In deze nieuwe versie zijn ook enkele updates met betrekking tot SLA en Fiber to the Home (FttH) opgenomen.