KPN verbetert werkwijze rondom MDF storingen

Publicatie datum 18 juni 2010

Vanaf 28 juni zet KPN Wholesale een volgende stap in het verbeteren van de serviceketen voor MDF. Het project Service Boost zal in het weekeinde van 26 en 27 juni een aanpassing implementeren in het ticketingsysteem, waardoor de KPN Backoffice Wholesale betere regie kan voeren over de activiteiten die nodig zijn om een verstoring op te lossen.

Hierdoor wordt het mogelijk de gereedmeldkwaliteit voor de MDF-afnemers te verbeteren. In incidentele gevallen kan dit betekenen dat een ticket iets langer openstaat als de Backoffice Wholesale concludeert dat een vervolgactie in de KPN-organisatie moet worden uitgezet. Hierdoor hoeft u, als MDF-afnemer geen herhaalticket meer in te leggen.

Het verbeteren van de regievoering is de eerste stap in de verbeteringen in het service proces die door het project Service Boost worden ontwikkeld. Eind 2010 zal in het kader van Service Boost ook een verbeterslag plaatsvinden rondom de afmeldcodes die in het serviceproces worden gebruikt. Hierover wordt u nader geïnformeerd via het Service MDF overleg. Indien u hieraan wilt deelnemen en nog niet op de genodigdenlijst staat, kunt u zich aanmelden bij Saskia van der Toorn (saskia.vandertoorn@kpn.com). Het eerstvolgende overleg is op 1 september 2010.