KPN verlaagt tarief WBA ATM tweede voice PVC

Publicatie datum 16 november 2012

KPN splits de tarieven voor de tweede PVC voor VoIP in de WBA ATM consumentenmodule in twee onderdelen om de impact van de eerder dit jaar aangekondigde tariefswijziging grotendeels te beperken. Verder komt de staffelkorting boven de 10% voor de WBA ATM consumentenmodule te vervallen.

De eerste categorie tweede PVC voor VoIP, kleiner of gelijk aan 128kbps, is per 1 oktober 2012 weer gratis als u deze afneemt volgens het zogenaamde flat fee model.

De tweede categorie tweede PVC voor VoIP betreft groter dan 128kpbs, maar kleiner of gelijk aan 256kpbs. Hiervoor geldt dat de eerder dit jaar aangekondigde tariefswijziging, per 1 april voor nieuwe orders en per 1 oktober voor bestaande verbindingen, van kracht blijft.

Het nieuwe tarievenschema (voor beide categorie├źn) valt niet binnen de standaard facturatie. KPN zal de tweede PVC voor VoIP in het kader van de WBA ATM module eens per kwartaal herberekenen.

Van de kortingsregeling voor de WBA ATM consumentenmodule komen de drie hoogste staffels te vervallen. De maximale korting bedraagt voortaan 10% (bij afname van minimaal 35.000 verbindingen). 

Het volledige tarievenblad vindt u op onze website kpn-wholesale.com