Migratieaanbieding SDH ILL en DWDM ILL

Publicatie datum 18 juni 2010

KPN Wholesale biedt tijdelijk extra voordelige migraties aan van nationale en regionale SDH ILL en DWDM ILL naar metro-niveau.

Migreert u uw aansluiting voor 1 november 2010 dan profiteert u van de volgende aanbieding:

- Het lagere metro-tarief gaat direct in na acceptatie van de migratieorder. U hoeft dus niet op de tariefsverlaging te wachten tot het moment dat de nieuwe verbinding is opgeleverd.

- Er wordt geen eenmalige vergoeding in rekening gebracht;

- U heeft een maand de tijd voor het migreren van de verbinding. Tijdens deze periode kunt u gebruik maken van beide verbindingen (oude en nieuwe verbinding), terwijl alleen het tarief van de nieuwe metro-verbinding in rekening wordt gebracht.

 

De voorwaarden voor deze aanbieding zijn:

- U neemt al een SDH ILL of DWDM ILL af bij KPN. Deze te migreren verbinding kan in het verleden ook zijn aangeboden onder andere namen als MPL (Managed Private Line), DigiStream High Speed of BCTN;

- U heeft een Telco PoP binnen het Metro-gebied van de klantlocatie van de SDH ILL of DWDM ILL. Dit kan een MDF-collocatie zijn, een ILL-collocatie, maar ook een Telco PoP in een eigen gebouw (welke is vastgelegd in een ILL-overeenkomst of in het SDH- of DWDM amendement). Indien deze Telco PoP nog niet is vastgelegd, dan kan deze worden toegevoegd.

Wilt u meer weten over deze aanbieding, neem dan contact op met uw account manager.