Nieuwe release WEAS Postcodetool

Publicatie datum 22 maart 2013

Maandagmiddag 25 maart 2013  gaat een nieuwe release van de WEAS Postcodetool live. De gebruikersinterface verbetert op een aantal punten. Zo is de ontkoppeling van End User Access (EUA) en Ethernet Virtual Circuit (EVC) de belangrijkste wijziging. Verder werkt KPN aan de verbetering en uitbreiding van de B2B-interface voor offertes en orders van WEAS.

Door de ontkoppeling van EUA en EVC is de gewenste capaciteit van de EUA geen afgeleide meer van de gewenste bandbreedte EVC. U kunt de EUA onafhankelijk van de EVC kiezen. Het toevoegen van een EVC in de offerte is nu ook optioneel.

Verder werkt KPN aan de uitbreiding van de B2B-interface van de Postcodetool waarmee ook offerte aanvragen via de B2B-interface kunnen worden afgehandeld. Ook ontwikkelen we een B2B-koppeling voor WES waarmee WEAS-diensten via een B2B-koppeling kunnen worden besteld. Naar verwachting ronden wij deze ontwikkelingen eind kwartaal 2 af en kan de vernieuwde B2B-interface in juli live. Binnenkort informeren wij u nader.

In uw inbox van 'Mijn KPN Wholesale' treft u een nieuwe handleiding voor de WEAS Postcodetool. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met uw Service Level Manager.