Nieuwe versie WEAS bestelsysteem in juli live

Publicatie datum 3 juni 2011

WEAS prijzen voor een verbinding online en realtime opvragen en vervolgens direct bestellen zonder getekende offerte? Dit wordt mogelijk met de nieuwe versie van de WEAS klantportaal (WES) die gepland staat in juli.

WES is het klantportaal voor het bestellen van WEAS binnen een beveiligde omgeving op de Wholesale website. Met de overgang van versie 3.0 naar versie 4.0 hebben we de functionaliteiten verder aan uw wensen aangepast.

Zo geeft het o.a. invulling aan het automatiseren  van een foutloze informatie-uitwisseling. En naast de verbetering in de zoekfuncties, schermopbouw en gebruiksgemak zullen de geautomatiseerde terugkoppelmomenten de kwaliteit merkbaar verbeteren. Ook wordt het mogelijk om de geplande, actuele en beĆ«indigde diensten op te vragen en kunt u direct naar de order gaan zonder getekende offerte (in het geval van een fixed price).

Maakt u gebruik van WES? Dan zullen we u in de maand juni verder informeren over de veranderingen in het klantportaal die voor u van belang zijn, zodat u straks moeiteloos over kunt stappen op de nieuwe versie.