Nieuwe WBA Expertsessie over hogere snelheden

Publicatie datum 20 februari 2015

KPN Wholesale speelt continu in op de groeiende behoefte aan meer bandbreedte. In eerdere expertsessies hebben we de mogelijkheden van WBA Vectoring gepresenteerd en besproken. Met deze techniek kunnen we hogere bandbreedtes aanbieden, net zoals met de recent aangekondigde introductie van Bonded Vectoring waarbij door de inzet van twee aderparen de snelheid kan verdubbelen. KPN Wholesale heeft weer grote vorderingen gemaakt in het marktbereik van onze WBA-propositie waarbij u uw klant de gewenste hogere bandbreedtes kan bieden.

WBA Expertsessie

Op vrijdag 20 maart 2015 van 10.00 tot 12.00 uur organiseert KPN Wholesale bij KPN in Den Haag voor de achtste keer een WBA Expertsessie. De uitrol van Vectoring en de ontwikkelingen naar hogere WBA-snelheden, zoals de introductie van Bonded Vectoring, staan centraal.

Tijdens deze expertsessie kunt u zich in de technische ontwikkelingen en mogelijkheden van WBA verdiepen. Hebt u deelgenomen aan eerdere WBA Expertsessies dan ontvangt u binnenkort automatisch een uitnodiging. Bent u nog niet eerder geweest en wilt u de komende sessie bijwonen? Stuurt u dan een e-mail naar bob.hoefnagel@kpn.com