Nieuwe WBA-expertsessie over hogere snelheden op 16 februari 2016

Publicatie datum 18 december 2015

KPN Wholesale speelt continu in op de groeiende behoefte aan meer bandbreedte. In eerdere expertsessies hebben we de mogelijkheden van WBA Vectoring gepresenteerd en besproken. Met deze techniek kunnen we hogere bandbreedtes aanbieden, en met gebruik van nog hogere frequenties tot zelfs 35 MHz met Vplus kan de snelheid nog eens verdubbelen. We hebben weer grote vorderingen gemaakt in het marktbereik van onze WBA-propositie waarbij u uw klant de gewenste hogere bandbreedtes kunt bieden.

WBA-expertsessie 16 februari 2016

Op dinsdag 16 februari 2016 van 10.00 tot 12.00 uur organiseert KPN Wholesale bij KPN in Zoetermeer voor de negende keer een WBA Expertsessie. De uitrol van Vectoring en de ontwikkelingen naar nog hogere WBA-snelheden door de introductie van Vplus staan hierbij centraal. Tijdens deze expertsessie kunt u zich in de technische ontwikkelingen en mogelijkheden van WBA verdiepen.

Aanmelden voor de WBA-expertsessie?

Hebt u deelgenomen aan eerdere WBA-expertsessies dan ontvangt u binnenkort automatisch een uitnodiging. Bent u nog niet eerder geweest en wilt u de komende sessie bijwonen? Stuurt u dan een e-mail naar bob.hoefnagel@kpn.com