NT-installatie-optie beschikbaar voor WBA FttH

Publicatie datum 12 februari 2016

Zoals eerder gemeld in de nieuwsbrief van KPN Wholesale van 2 oktober 2015 vinden er voorbereidingen plaats voor aanpassingen van de WBA-leverstraat voor glas (FttH). Deze leverstraat wordt eind mei geïntegreerd in de leverstraat voor WBA koper, waardoor meer uniformiteit ontstaat in de afhandeling van WBA-orders. Samen met deze integratie wordt ook de nieuwste leverketen van ODF-leverancier Reggefiber in WBA geïmplementeerd, waardoor een aantal verbeteringen en nieuwe functionaliteiten ter beschikking komt.

Naast de eerder genoemde nieuwe faciliteiten komt er nog een extra functionaliteit bij. Vanaf 16 mei 2016 neemt KPN Wholesale in zijn WBA-aanbod voor FttH een optie op voor een NT-installatie bij uw eindklant. Hiervoor maken we gebruik van de dienstverlening die Reggefiber biedt in het passieve ODF-domein.

Wilt u gebruikmaken van deze NT-installatie-optie?

Bij de orderinleg kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van deze optie. De benodigde praktische informatie hierover ontvangt u via de reguliere WBA-releasenotes. Bij de NT-installatie-optie dient u wel zelf te zorgen dat er tijdig een passende NT aanwezig is op het installatieadres. Daarnaast is het noodzakelijk dat er afstemming met Reggefiber is over het gebruikte NT-type. De monteur van Reggefiber zal de klantafspraak maken voor de installatie van deze NT. Deze installatie is inclusief een globale oplevertest.

Het tarief voor deze optie brengen we additioneel op de reguliere aansluitkosten in rekening en deze vindt u in de loop van vandaag in de nieuwe WBA annex 4 (pricing) op de productpagina van WBA op onze website.