PC Tool beschikbaar via Open Cloud Store

Publicatie datum 21 februari 2014

De Open Cloud Store van KPN Wholesale stelt u in staat uw klanten een breed ICT-portfolio te bieden op een eenvoudige en laagdrempelige manier. De integratie van de Postcode Tool in de Open Cloud Store helpt u verder om een totaalaanbieder van ICT-diensten te worden. 

Voordelen integratie Postcode Tool

Per 24 februari is de Postcode Tool voor afnemers van WEAS‑ of WBA‑diensten zonder extra vergoeding beschikbaar via de Open Cloud Store van KPN Wholesale. Als klant van de Open Cloud Store én afnemer van WEAS- of WBA-diensten profiteert u hiervan. Via uw Control Panel logt u in de PC Tool in en zo stelt u eenvoudig vast welke bandbreedte beschikbaar is op het adres van uw klant en kunt u de verbinding direct bestellen. 

Daarnaast komt deze postcode check ook in een 'light' versie beschikbaar. Als afnemer van WEAS/WBA kunt u uw resellers en uw eindklanten de mogelijkheid bieden van deze 'light' versie gebruik te maken. Zij zien echter alleen de beschikbare bandbreedte op een adres. Via een muisklik kunnen ze eenvoudig een offerte bij u opvragen. De integratie van de PC Tool in de Open Cloud Store biedt u en uw resellers de kans leads te genereren. Deze 'light' versie is ook zonder extra vergoeding beschikbaar voor klanten van de Open Cloud Store die geen WEAS‑ of WBA‑diensten afnemen.

In één omgeving bestelt u nu makkelijk de benodigde Cloud Diensten en een WEAS- of WBA-verbinding voor uw klanten.

Contact Open Cloud Store

Heeft u vragen over de Open Cloud Store van KPN Wholesale of over de integratie van de Postcode Tool in de Open Cloud Store, kijkt u op de website of neemt u contact met ons op.