PC Tool beschikbaar via Open Cloud Store

Publicatie datum 7 februari 2014

De Open Cloud Store van KPN Wholesale stelt u in staat uw klanten een breed ICT-portfolio te bieden op een eenvoudige en laagdrempelige manier. De integratie van de Postcode Tool in de Open Cloud Store helpt u verder om een totaalaanbieder van ICT-diensten te worden.

Per 7 april is de Postcode Tool voor afnemers van WEAS‑ of WBA‑diensten zonder extra vergoeding beschikbaar via de Open Cloud Store van KPN Wholesale. Via uw Control Panel logt u in de PC Tool in en zo stelt u eenvoudig vast welke bandbreedte beschikbaar is op het adres van uw klant en kunt u de verbinding direct bestellen.

Daarnaast komt deze postcode check ook in een "light" versie beschikbaar. Als afnemer van WEAS/WBA kunt u uw resellers en uw eindklanten de mogelijkheid bieden van deze ''light" versie gebruik te maken. Zij zien echter alleen de beschikbare bandbreedte op een adres. Via een muisklik kunnen ze eenvoudig een offerte bij u opvragen. De integratie van de PC Tool in de Open Cloud Store biedt u en uw resellers de kans leads te genereren. Deze 'light' versie is ook zonder extra vergoeding beschikbaar voor klanten van de Open Cloud Store die geen WEAS‑ of WBA‑diensten afnemen.

In één omgeving bestelt u nu makkelijk de benodigde Cloud Diensten en een WEAS- of WBA-verbinding voor uw klanten.

Conform het marktbesluit HKWBT/HL is de PC Tool met ingang van april a.s. beschikbaar in de Open Cloud Store. KPN zou dit echter al per 24 februari in willen laten gaan. Indien er bezwaren zijn tegen deze verkorte aankondigingstermijn dan verneemt KPN dit graag uiterlijk 19 februari. In de nieuwsbrief van 21 februari zullen we u informeren over de definitieve ingangsdatum.

Heeft u vragen over de Open Cloud Store van KPN Wholesale of over de integratie van de Postcode Tool in de Open Cloud Store, kijkt u op de website of neemt u contact met ons op.