Pilot monteurbezoek voor MDF serviceonderhoud

Publicatie datum 23 maart 2012

De huidige pilot Herstel Infra Opdracht (HIO) bij een MDF-installatieorder breidt uit met HIO voor MDF-servicewerkzaamheden. Uw eigen monteur kan straks niet alleen zelf controle- en herstelwerkzaamheden uitvoeren op de kabel- en hoofdverdeler van KPN tijdens een installatieopdracht, maar ook bij serviceonderhoud. Uw klant is zo in de meeste gevallen direct geholpen tijdens één monteurbezoek.

Komt uw monteur een probleem in bovengenoemde infrastructuur van KPN tegen bij een installatieopdracht of tijdens servicewerkzaamheden voor MDF dan kunt u een HIO-verzoek bij KPN afroepen. De monteur ontvangt per sms de benodigde netwerkadministratiegegevens van de verbinding om werkzaamheden op de KPN kabel- of hoofdverdeler te kunnen uitvoeren. Een serviceticket voor een monteur van KPN is in deze gevallen niet meer nodig.

Wilt u deelnemen aan de pilot Herstel Infra Opdracht (HIO) voor installatie- en servicewerkzaamheden voor MDF dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager. Meer informatie vindt u ook in de aangepaste HIO-pilot-overeenkomst en HIO-dienstbeschrijving op onze website.