Pilot WBA Direct verlengd tot 1 oktober 2015

Publicatie datum 10 juli 2015

De pilot WBA Direct laat tot nu toe positieve resultaten zien. Op basis van de inbreng van de deelnemers wil KPN Wholesale nog enkele verbeteringen aanbrengen teneinde tot een definitief en eenduidig proces te komen. Om dat mogelijk te maken verlengt KPN Wholesale de pilot tot 1 oktober 2015. Daarbij onderzoeken we hoe we de processen bij WBA-afnemers en KPN nog beter kunnen afstemmen en nemen we ook de effecten van andere lopende ontwikkelingen, zoals WBA DHZ in ogenschouw. Het doel van de verlengde pilot is om tot een definitieve en eenduidige dienstverlening te komen, waarbij de serviceverlening naar uw klanten versnelt.

Pilot WBA Direct

Met de pilot WBA Direct kunt u de serviceverlening aan uw klanten verbeteren. De pilot houdt in dat uw monteur rechtstreeks contact kan opnemen met de betreffende backoffice bij een niet functionerende WBA-accessdienst voor het maken van een monteursafspraak. Uw eindklant weet ter plekke het verwachte tijdstip waarop zijn verbinding is hersteld. Het streven is dat uw eindgebruiker dezelfde dag nog beschikt over een werkende dienst (best-effort).

De pilot WBA Direct loopt sinds 21 april 2015 voor afnemers van WBA. Op 15 juli zou deze eindigen, maar om nog enkele verbeteringen te kunnen aanbrengen verlengen we deze pilot nu tot 1 oktober 2015. Wilt u alsnog aansluiten bij de pilot? Dat kan. Meldt u zich dan aan via uw service level manager