Premium SLA voor WBA FttH en FttO

Publicatie datum 30 april 2015

Met ingang van 1 juli 2015 introduceert KPN Wholesale een Premium SLA voor WBA FttH en FttO. Een hoger serviceniveau waarbij u bij een onderbroken dienst 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep kunt doen op onze herstelservice. De hersteltijden zijn uiteraard korter dan bij een standaard SLA. Hierdoor kunt u de beschikbaarheid en continuïteit van uw dienstverlening verbeteren. Deze service is uitermate geschikt voor de zakelijke gebruiker die hoge eisen aan de dienstverlening stelt.

Eigenschappen en tarieven

De eigenschappen van de Premium SLA voor WBA FttH en FttO komen overeen met de Premium SLA die wij nu al bieden op WBA-aansluitingen over koper. De eigenschappen en tarieven van deze Premium SLA vindt u respectievelijk in annex 3 en 4 van de WBA-raamovereenkomst op onze website.

Bestelprocedure, facturatie en rapportage

De IT ondersteuning van de Premium SLA in de bestelinterface van WBA voor FttH en FttO is naar verwachting eind 2015 gereed. Tot die tijd hanteren we voor het bestellen van de Premium SLA en het inleggen van storingstickets een tijdelijke procedure. Daarnaast verloopt de facturatie en rapportage anders dan u bij Premium SLA op koper gewend bent.

Wilt u meer informatie?

Meer gedetailleerde informatie vindt u in het Addendum Premium SLA voor WBA FttH en FttO in annex 3 op onze website. Tevens lichten we deze dienst verder toe in de WBA Release Notes van 1 mei 2015. U vindt deze dan ook terug op de WBA-portal. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw Service Level Manager.