Proef met verkorting doorlooptijd orders NLS-ZTL voor MDF en SDF Access

Publicatie datum 18 september 2015

Vanaf 1 november 2015 kunt u voor NLS‑ZTL‑orders een wensdatum kiezen die minimaal 5 in plaats van 6 werkdagen na datum orderinleg ligt. Hiermee kunt u de levertijd van een koperverbinding voor u en uw klanten verkorten. We starten met een proefperiode van 6 maanden waarin we de haalbaarheid en de operationele performance monitoren. Na deze periode evalueren we de resultaten. Op basis daarvan besluiten we of we de verkorte doorlooptijd van deze orders opnemen in het referentieaanbod van MDF en SDF Access.

Wat moet u als klant doen bij de invoering van een dergelijke order?

U kunt vanaf 1 november gebruikmaken van de minimale levertermijn van 5 werkdagen voor een NLS1-ZTL-order (exclusief de varianten EB en CA). Bij de gewenste leverdatum voert u alleen bij dit ordertype desgewenst de minimale levertijd van 5 werkdagen in, in plaats van de in de Parameter Schedule genoemde minimale levertermijn van 6 werkdagen. De huidige MDF- en SDF Access leverings- en serviceprocessen blijven onverminderd van kracht.

Aankondigingstermijn

KPN Wholesale wil versneld de proef met de verkorting van de  levertijden voor orders NLS-ZTL voor MDF en SDF Access introduceren per 1 november 2015, zodat u hier zo snel mogelijk van kunt profiteren. KPN Wholesale dient aanpassingen aan de dienstverlening voor MDF en SDF Access echter 2 maanden van tevoren aan te kondigen. Als u bezwaar hebt tegen deze verkorte aankondigingstermijn dan verneemt KPN Wholesale dit graag uiterlijk 1 oktober 2015. Als KPN Wholesale geen bezwaar ontvangt dan kunt u als afnemer van MDF en SDF Access vanaf 1 november 2015 gebruikmaken van de nieuwe service. Als KPN Wholesale bezwaar ontvangt dan kunt u de nieuwe dienstverlening pas vanaf 19 november 2015 gebruiken.