Profiteer van laagste tariefklasse op bedrijventerreinen met Vraagbundeling

Publicatie datum 8 oktober 2010

Wilt u de dienst WEAS, ODF Access of Dark Fiber afnemen op een bedrijventerrein tegen het laagste tarief (O-tarief)? Maar zijn er op dit terrein nog te weinig bedrijven aangesloten op glasvezel om voor deze lage prijzen in aanmerking te komen? Dan kunt u nu gebruik maken van de mogelijkheid om zelf te komen tot 'Vraagbundeling'. En u bent dan bovendien de eerste met dit lage tarief.

Het proces om te komen tot Vraagbundeling bestaat uit 4 fasen:

1. U dient een verzoek in bij KPN Wholesale, met een globale aanduiding van een gebied (bijvoorbeeld een bedrijventerrein in een stad) en met het verwachte aantal orders aan Wholesale diensten. KPN Wholesale zal u vervolgens een adressenlijst geven voor het gebied en laten weten wat de drempel is, oftewel het minimaal aantal orders in het gebied en een minimale omzetwaarde.

2. In de tweede fase brengt u offertes uit met voorbehoud dat de orders worden uitgevoerd mits de drempel in het gebied is gehaald.

3. Zodra de drempel is gehaald, dan volgt de orderfase waarin de orders worden geleverd.

4. Ten slotte volgt de operationele fase waarin het lage tarief (O-tarief) wordt aangeboden aan al de Wholesale en Retail klanten in dit gebied.