Schakel uw klanten door naar voicemail bij een bezette lijn

Publicatie datum 3 december 2010

Maakt u gebruik van WLR / CPS van KPN en wilt u de bereikbaarheid van uw klanten verbeteren? U heeft al de mogelijkheid om eindgebruikers bij 'geen gehoor' (*61) automatisch door te laten schakelen naar voicemail. Nu kunt u* hetzelfde doen wanneer de lijn bezet is (*67).

Door voicemail in te schakelen bij 'bezet (*67) krijgt de beller geen bezettoon meer te horen, maar wordt hij doorgeschakeld naar voicemail. KPN is van plan begin 2011 de instellingen in de nummercentrales te wijzigen om voicemail bij 'bezet' in te stellen.

De aanpassing zal alleen van toepassing zijn voor eindgebruikers die op dit moment doorschakeling naar voicemail bij 'geen gehoor' hebben ingesteld en nog geen gebruik maken van doorschakeling bij bezet (*67). De aanpassing zal tevens alleen gelden voor gebruikers met een enkelvoudige PSTN, ISDN1 of ISDN2 aansluiting.

Wilt u deelnemen aan deze actie? Neem dan voor 13 december 2010 contact op met uw accountmanager.

*) Voorwaarde: alleen voor WLR-partijen en CPS-partijen die CPS categorie 3 niet via KPN afhandelen. De overige klanten zijn immers al in Fase 1 als klant van KPN gemigreerd, en mogen niet opnieuw gedaan worden.