Status update VDSL Vectoring

Publicatie datum 4 mei 2012

Met de nieuwe techniek Vectoring behalen we straks hogere snelheden in VDSL Buitenringen. Om deze techniek succesvol te introduceren, in eerste instantie in nieuwe Buitenringen, werken we aan een whitelist voor modems die geschikt zijn voor Vectoring. Ook houden we nu technische veldproeven, waarvan we de eerste resultaten met u willen bespreken tijdens een Expertsessie op 16 mei 2012. Verder verschuift de geplande user veldproef van 1 juli naar 1 september 2012.

En de commerciƫle introductie verschuift met een maand naar 1 december 2012.

Wilt u deelnemen aan de user veldproef neemt u dan contact op met Bob Hoefnagel. Zijn e-mailadres staat verderop in dit bericht. U kunt zich nog tot 1 september 2012 aanmelden.

Op woensdag 16 mei 2012 organiseert KPN een derde Expertsessie voor WBA-afnemers. Tijdens deze bijeenkomst komen dus de voorlopige resultaten van de technische veldproef aan de orde. Verder bespreken we de whitelist met geschikte modems en de twee modems die tot dan toe getest zijn. Bent u geĆÆnteresseerd? Meld u aan voor de Expertsessie op 16 mei door een e-mail te sturen naar bob.hoefnagel@kpn.com