Succesvolle WBA-expertsessie op 16 februari 2016

Publicatie datum 26 februari 2016

Dinsdag 16 februari was alweer de negende WBA-expertsessie. De zaal in Zoetermeer was vol met nieuwsgierigen, benieuwd naar de laatste mogelijkheden en technische ontwikkelingen van het WBA-portfolio. De uitrol van Vectoring en de toekomstige ontwikkelingen naar nog hogere snelheden door Vplus stonden centraal. Met deze nieuwe techniek kunnen we in de toekomst bandbreedtes aanbieden tot wel 400 Mbit/s over koper. Naast de presentatie van deze nieuwe techniek heeft de nieuwe marketing manager voor WBA, Rolf Koning zich voorgesteld en zijn er diverse andere onderwerpen besproken zoals:

  • Een update van de voortgang die KPN heeft gemaakt met het activeren van straatkasten met VDSL, waardoor het marktbereik van het WBA-portfolio aanzienlijk is toegenomen en u uw klant steeds hogere bandbreedtes kunt bieden.
  • Een update van het rationalisatie- en simplificatietraject van het WBA-portfolio. Uiteindelijk bieden wij u hiermee meer bandbreedte voor minder geld en een simpeler portfolio.
  • Een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen en vernieuwingen in de glas-koper leverstraat waarvan ook uw processen zullen profiteren.
  • En het in april beschikbaar komen van de breedbandrapportage waarmee u overzichtelijk ge├»nformeerd wordt over de kwaliteit en mogelijkheden van uw volledige installed base van WBA.

Vplus field trial en WBA-simplificatietraject

Tot slot hebben wij u uitgenodigd om u op te geven voor de Vplus field trial die in mei 2016 start en we hebben om een contactpersoon gevraagd voor het WBA-simplificatietraject.
Bent u geïnteresseerd in de Vplus field trial? Stuurt u dan een e-mail naar bob.hoefnagel@kpn.com. De gepresenteerde slides tijdens de expertsessie vindt u op onze website.