Terugblik op The Inspiration Tour van KPN Wholesale

Publicatie datum 6 februari 2015

The Inspiration Tour van KPN Wholesale op 29 januari 2015 stond geheel in het teken van ondernemen en inspiratie. In de creatieve omgeving van het Westergastheater in Amsterdam vertelden bevlogen ondernemers openhartig hun verhaal over hun weg naar succes. Keynote-spreker Nalden, bekend van WeTransfer gebruikte daarbij sleutelwoorden als 'Learn by doing' en 'focus'. Simplificatie van producten en diensten is daarbij een belangrijk accent voor succes in de snel veranderende wereld waarin we leven.

Nalden van WeTransfer

Nalden straalt enthousiasme en eigenzinnigheid uit. WeTransfer is inmiddels uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat. Inkomsten komen van mooi vormgegeven advertenties. Daarnaast bieden ze voor niets creatieve geesten een platform. Bovenal vervult het een behoefte in de markt. WeTransfer is een gratis dienst die is ontstaan uit de behoefte om gemakkelijk grote bestanden te kunnen versturen. Eenvoud en gebruikersgemak staan daarbij voorop.

Start-ups

Inspiratie, durf en doorzettingsvermogen zijn drijvende krachten achter start-ups. Idee├źn, passie en ambities vormgeven en daar aan vasthouden, 'geen concessies doen'.

Westergasfabriek

Vroeger voorzag de Westergasfabriek de straten en gebouwen in de stad van verlichting. Het terrein, met zijn park en historische gebouwen, geniet tegenwoordig een multifunctionele bestemming. Cultuur, (re)creatie en ondernemerschap komen hier samen. Een prachtig decor voor deze inspirerende dag.

We hopen dat u het ondernemerschap en de inspiratie ook geproefd en ervaren heeft, zodat u dit mee kunt nemen in uw eigen organisatie.