Terugblik WBA Event 28 januari

Publicatie datum 7 februari 2014

Bedankt voor uw enthousiaste reacties op het WBA Event van 28 januari in het Witte Huis te Loosdrecht. KPN heeft de afgelopen jaren veel in zijn netwerk geïnvesteerd. Ook komend jaar gaan we hier mee door. De besproken ambities en lopende ontwikkelingen op het netwerk van KPN, zoals Vectoring, Buitenringen en de uitrol van glasvezel, bieden u en uw klanten mogelijkheden en commerciële kansen. We gaan dan ook graag met u in gesprek om uw  huidige WBA-installed base proactief te migreren naar de Buitenringen. Deze upgrade biedt u de mogelijkheid van cross- en upsell van uw diensten. Daarnaast heeft het ook een positieve invloed op uw klanttevredenheid en klantbehoud, omdat de upgrade naar Buitenringen u nog stabielere verbindingen geeft en aantoonbaar tot minder churn leidt.   

Als u interesse heeft in een analyse van uw installed base over het netwerk van KPN, neemt u dan contact op met uw accountmanager.

Verder is de WBA-roadmap ook uitgebreid aan bod geweest.

Presentatie

De presentatie van het WBA Event vindt u in uw inbox van Mijn KPN Wholesale. Zo kunt u alle informatie van die dag nog eens rustig nalezen. Heeft u het event niet bijgewoond en bent u geïnteresseerd in de presentatie? Vraag deze dan op bij uw accountmanager.