Uitbreiding Postcode Tool met DWDM ILL

Publicatie datum 15 mei 2015

KPN Wholesale breidt de Postcode Tool binnenkort uit met informatie over DWDM ILL-verbindingen. Het gangbare zakelijke ethernetportfolio treft u dan aan in de Postcode Tool.

KPN Wholesale biedt in het zakelijke segment een breed pallet aan diensten met elk hun specifieke kenmerken. Met de Postcode Tool kunt u voor een specifiek adres WBA en WEAS vergelijken met DWDM ILL. U bepaalt zo snel en eenvoudig welke diensten het meest geschikt zijn om een klantlocatie aan te sluiten op uw netwerk.

Beschikbare informatie van DWDM ILL in de Postcode Tool

De Postcode Tool bevat de meest gevraagde bandbreedtes (1 Gbit/s Ethernet en 10 Gbit/s Ethernet) en varianten (Regulier Standaard en Regulier Premium) van DWDM ILL. Ook kunt u bepalen op welk netwerkknooppunt u de klantlocatie het beste kunt aansluiten. Uiteindelijk krijgt u zo een indicatie van de prijs voor een DWDM ILL-verbinding. Als u een geschikte DWDM ILL heeft gevonden én u heeft een raamcontract voor DWDM ILL dan kunt u gelijk een offerte aanvragen.

DWDM ILL voor hoge en gegarandeerde bandbreedte

Met een DWDM ILL-verbinding verzorgt KPN Wholesale een optisch transport waarbij u klanten in heel Nederland zorgeloos kunt aansluiten op uw netwerk. DWDM biedt u hoge bandbreedtes van 1 Gbit/s en 10 Gbit/s en meerdere varianten onder andere met hoge beschikbaarheid, van 99,99% en hoger. U profiteert daarbij van technische kenmerken als gegarandeerde bandbreedtes, lage delay, lage jitter en geen bit-fouten. U vindt het hele aanbod op onze website op de productpagina voor DWDM ILL.

Aankondigingstermijn

KPN Wholesale wil de uitbreiding introduceren per 29 mei 2015, zodat u zo snel mogelijk van deze service kunt profiteren. KPN Wholesale dient aanpassingen aan de dienstverlening voor DWDM ILL echter 2 maanden van tevoren aan te kondigen. Als u bezwaar hebt tegen deze verkorte aankondigingstermijn dan verneemt KPN Wholesale dit graag uiterlijk 22 mei 2015. Als KPN Wholesale geen bezwaar ontvangt dan kunt u als afnemer van DWDM ILL vanaf 29 mei 2015 gebruik maken van de nieuwe service. Als KPN Wholesale bezwaar ontvangt dan kunt u de nieuwe dienstverlening pas vanaf 1 augustus 2015 gebruiken.